Beauty

Maderotherapie Behandeling

Bij Alixis Hair & Beauty Salon streven we ernaar om u de meest geavanceerde en luxueuze schoonheidsbehandelingen aan te bieden. Een van onze meest verfijnde en effectieve methoden is Maderotherapie. Deze unieke techniek, afkomstig uit Colombia, maakt gebruik van prachtig vervaardigde houten instrumenten om esthetische en therapeutische voordelen te combineren. Maderotherapie is ontworpen om zowel uw uiterlijk als uw welzijn te verbeteren, door de huid te verstrakken, spieren te ontspannen en de algehele circulatie en lymfestroom te bevorderen.

Maderotherapie biedt een reeks behandelingen die variëren van anti-cellulite massages tot verjongende gezichtsbehandelingen. Deze niet-invasieve technieken zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke manieren om hun lichaam te transformeren en hun huid een stralende gloed te geven. Of u nu cellulitis wilt verminderen, de contouren van uw lichaam wilt verbeteren of spierpijn wilt verlichten, onze Maderotherapie sessies zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen.

Maderotherapie is geschikt voor:

 • Vermindering van cellulitis
 • Lichaamscontouring en verbetering van de lichaamsvorm
 • Stimulatie van het lymfestelsel en afvoer van toxines
 • Spierontspanning en pijnverlichting
 • Verbetering van de huidelasticiteit en verjonging

Maderotherapie is een niet-invasieve massagetechniek die houten hulpmiddelen gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren, het lymfestelsel te stimuleren, cellulitis te verminderen, de huidelasticiteit te verhogen en spieren te ontspannen. Deze technieken zorgen voor een stralende huid en een diep gevoel van welzijn.

Behandeltraject

Bij Alixis Hair & Beauty Salon beginnen we met een consultatie om uw specifieke behoeften en doelen te bespreken. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt behandelplan op, bestaande uit één of meerdere sessies, afhankelijk van de gewenste resultaten.

Onze behandelingen omvatten:

 • Anti-cellulite Behandeling: Deze behandeling is gericht op het verminderen van cellulitis en het strakker maken van de huid. Door gebruik te maken van gespecialiseerde technieken en houten instrumenten, verbetert de huidtextuur en wordt cellulitis zichtbaar verminderd, wat resulteert in een gladdere en stevigere huid.
 • Lichaamscontouring: Onze lichaamscontouring behandeling vormt en verbetert de contouren van het lichaam. Met precisie ontworpen houten gereedschappen helpen we de lichaamsvorm te verfijnen en de huid te strakker te maken, waardoor u een verbeterde en elegante lichaamsvorm krijgt.
 • Lymfedrainage: Deze behandeling stimuleert het lymfesysteem om toxines en overtollig vocht uit het lichaam te verwijderen. Het resultaat is een afname van zwellingen en een verbeterde bloedsomloop, waardoor u zich lichter en energieker voelt.
 • Spierontspanning: Onze spierontspanningsbehandeling verlicht spierpijn en spanning. Door gebruik te maken van specifieke massagetechnieken met houten instrumenten, zorgen we voor ontspannen spieren en een vermindering van pijn en stijfheid.
 • Gezichtsbehandeling: Deze behandeling verstevigt de gezichtshuid en vermindert fijne lijntjes. Met zorgvuldig ontworpen houten tools verbeteren we de huidelasticiteit, waardoor uw huid er jonger en frisser uitziet.
 • Afslankmassage: De afslankmassage verfijnt en verfraait het silhouet van uw lichaam. Door middel van gespecialiseerde technieken en houten instrumenten worden centimeters verminderd, de huid strakker gemaakt en krijgt u een verjongde uitstraling.
 • After Lipo Massage: Deze behandeling bevordert het herstel na een liposuctie door het verminderen van zwelling en het bevorderen van huidherstel. De delicate houten instrumenten helpen bij het stimuleren van de lymfestroom en verminderen postoperatieve zwelling, voorkomen fibrose en verbeteren de huidelasticiteit.
 • Gezichtsmassage: Onze gezichtsmassage verfrist en revitaliseert de huid van het gezicht, waardoor een jeugdige gloed ontstaat. Door het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van fijne lijntjes, krijgt uw teint een stralende en frisse uitstraling.

Bij Alixis Hair & Beauty Salon bieden we een uitgebreide reeks Maderotherapie behandelingen aan, ontworpen om uw huid en lichaam te transformeren en uw algehele welzijn te bevorderen.

Nazorg

Na de behandeling:

 • Blijf gehydrateerd door veel water te drinken.
 • Vermijd zware inspanningen en intense fysieke activiteiten gedurende 24 uur.
 • Volg de specifieke nazorginstructies van uw therapeut.
Risico’s

Maderotherapie is over het algemeen veilig, maar mogelijke risico’s kunnen omvatten:

 • Lichte roodheid of blauwe plekken
 • Gevoeligheid op de behandelde gebieden
 • Tijdelijke zwelling
Vervolgbehandelingen

Voor optimale resultaten raden wij een reeks van behandelingen aan. Uw therapeut zal een gepersonaliseerd plan opstellen dat is afgestemd op uw specifieke doelen en behoeften.

Uitgevoerd door Sherline Godvriend

Onze Maderotherapie behandelingen bij Alixis Hair & Beauty Salon worden uitgevoerd door Sherline Godvriend van Glamourrose Looks. Sherline is een ervaren en deskundige schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in Maderotherapie. Ze staat bekend om haar persoonlijke benadering en uitzonderlijke resultaten.

Sherline is twee keer per week aanwezig om u te voorzien van haar exclusieve behandelingen. Boek tijdig uw afspraak om te profiteren van haar expertise en de hoogwaardige zorg die zij biedt.

Bij Alixis Hair & Beauty Salon staan wij klaar om u te helpen uw schoonheidsdoelen te bereiken met onze luxueuze en effectieve Maderotherapie behandelingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe wij uw huid en lichaam kunnen transformeren.

Deel

Laat een reactie achter