Nagelstudio

Bij Alixis Nails, dé nagelstudio in Almere, ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige nagelbehandelingen en professionele service. Onze experts zorgen voor perfecte nagels die stralen.

Manicure en Pedicure

Geef je handen en voeten de aandacht die ze verdienen met onze professionele manicure en pedicure behandelingen. Van het vijlen en vormgeven van nagels tot het verzorgen van nagelriemen, we zorgen ervoor dat je nagels er perfect uitzien en zijdezacht aanvoelen.

Gellak en Nail Art

Wil je jouw nagels laten stralen met prachtige kleuren en unieke designs? Onze gellak en nail art experts staan voor je klaar! Kies uit een breed scala aan trendy kleuren en laat je creativiteit de vrije loop met onze professionele nail art services.

Kunstnagels en Biab

Voor langdurige schoonheid en stevigheid, bieden wij hoogwaardige kunstnagel en Biab behandelingen aan. Of je nu op zoek bent naar elegante acrylnagels of duurzame gelnagels, wij zorgen ervoor dat je nagels er prachtig uitzien en langdurig meegaan.

Veelgestelde Vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Als je het
antwoord niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons.

Gellak wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp, waardoor het langer blijft zitten en minder snel afbladdert dan gewone nagellak.

Gellak blijft doorgaans tot twee weken zitten, maar dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals nagelgroei en activiteiten. Om de levensduur te verlengen, vermijd langdurige blootstelling aan water en gebruik handschoenen bij huishoudelijk werk.

Goed aangebrachte en verwijderde kunstnagels zouden geen schade aan je natuurlijke nagels moeten veroorzaken. Het is echter belangrijk om naar een ervaren nagelstylist te gaan en de nagels op de juiste manier te laten verwijderen.

Met goed aangebrachte kunstnagels kun je vrijwel alle activiteiten doen die je met natuurlijke nagels zou doen. We raden echter aan om voorzichtig te zijn bij activiteiten die je nagels kunnen beschadigen, zoals het openen van blikjes of zwaar tillen.

Het is aanbevolen om kunstnagels ongeveer om de twee tot drie weken bij te laten werken om de groei van je natuurlijke nagels bij te houden en te voorkomen dat de kunstnagels loskomen.

Slide info
Slide info
Slide info
Slide info

Neem Contact Op

Laat ons een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We horen graag van je.